Outfox är ett konsultbolag med expertkompetens inom digital analys och konverteringsoptimering, grundat i Sverige. Genom att samla in, bearbeta och analysera information ger Outfox sina kunder insikter som stärker deras affär. Outfox är även en sälj- och servicepartner för Google Analytics 360 Suite. Outfox har sedan starten hjälpt många organisationer att bli datadrivna och bland kunderna märks många starka varumärken och företag med internationell närvaro.

Implementation Specialist till Outfox, Stockholm

Vi växer och söker därför en skicklig och kommunikativ Implementation Specialist till Outfox, som ingår i vårt globala nätverk Dentsu Aegis, med flera marknadsledande varumärken och spännande kunder. Outfox är experter på digital analys, Google Analytics och konverteringsoptimering och med vår spetskompetens är vi störst i Norden. Här kan du bidra till vår fortsatta utveckling samtidigt som du utvecklas tillsammans med oss. Som Implementation Specialist ingår du i ett av våra specialiserade team, där en teamledare blir din närmaste chef. Tjänsten präglas av tätt samarbete med kund och du ansvarar för att hjälpa våra kunder göra specialanpassade implementationer av Google Analytics. Du arbetar dagligen med JavaScript och Google Tag Manager. Du kommer även jobba med att konfigurera A/B-tester genom verktyg som Google Optimize. Dina arbetsuppgifter i korthet: • Erbjuda strategisk rådgivning till kund inför beslut kring vilken data som samlas in och hur den kan nyttjas. • Ta fram implementationsinstruktioner till kundens utvecklare och hjälpa med implementeringen. • Dagligt arbete med Google Analytics, JavaScript och Google Tag Manager. • Kvalitetssäkring och testning. • Arbeta iterativt och därmed genom löpande kommunikation med kund komma framåt. • Fungera som bollplank till kollegor internt. .

Conversion Specialist & Digital Analyst - Outfox

Vi söker dig som kan digital analys utan och innan och brinner för effektoptimering. Placering Stockholm, men även Göteborg kan vara aktuellt.

Som konverteringsspecialist med starka kunskaper inom digital analys är ditt primära ansvar att se till att våra kunders webbplatser och andra digitala tjänster presterar optimalt för att öka intäkter, minska kostnader och generera mer nöjda användare. Det betyder främst att du bygger hypoteser baserat på data från verktyg från digital analys, men även att du använder andra verktyg samt beteendevetenskap/psykologi.

Du kommer jobba en hel del med A/B tester och vet att de ska baseras på data och inte åsikter och gissningar.

Hos oss får du både mandat och ansvar. Alla är sin egen projektledare, men vi bollar dagligen idéer och erfarenhet med varandra. Det innebär att du kommer få möjlighet att driva konverteringsprocessens samtliga delar.

Du är nyfiken och läser sannolikt redan idag en hel del kring konvertering, analys och beteendevetenskap på din fritid eftersom du har passion för ämnet.

Digital Analytics Specialist - Outfox

Vi söker en driven specialist med stort intresse för data och analys till Outfox. Placering Stockholm, men även Göteborg kan vara aktuellt.

I rollen kommer du att arbeta med att stödja våra kunder i implementation av mätning, men även löpande analys.

Primära ansvarsområden

  • Ge strategiska rekommendationer på mätningslösningar för digitala tjänster
  • Implementera mätningslösningar för primärt Google Analytics, Google Optimize, Attribution och Google Tag Manager, men även i andra verktyg.
  • Bibehålla och utveckla ett starkt kunnande kring Google Analytics 360 Suite och andra relevanta mätningslösningar.
  • Ge insikter och ta fram rekommendationer för att möjliggöra för våra kunder att öka intäkter, minska kostnader och öka nöjdheten hos användarna.
  • Ta fram lösningar för datavisualisering i dashboards som möjliggör för kunder och specialister att följa webbplatsaktivitet och försäljning i realtid.
  • © DENTSU AEGIS NETWORK 2014