iProspect är den globalt ledande aktören inom sök- och digital responsmarknadsföring. Vi har vunnit massor av priser för smarta strategier och innovationer som gör att våra kunder blir synligare, smartare och därmed lönsammare.”iProspect är det bolag som har det starkaste internationella erbjudandet, flest kontor, flest anställda och flest globala kunder”. (Undersökningsföretaget Forrester)
Client Service Director till iProspect Stockholm
Vi växer och tillsätter därför en ny roll i form av Client Service Director (CSD) till teamet i Stockholm.

Rollen som CSD är en nyckelroll inom Client Services och innefattar två huvudområden. Dels har man team-och personalansvar för ett team av Client Directors och Client Managers och dels är man kundansvarig för en till två nyckelkunder.

Som teamansvarig utvecklar och coachar man sina närmaste medarbetare i både deras personliga utveckling och utvecklingen av kunder i teamets kundportfölj. Genom tydliga kundvård och kundutvecklingsplaner säkerställer du att kvaliteten i den nuvarande leveransen är hög och framtidssäkrar kundens digitala kommunikation. Det är viktigt att man har en känsla för att sätta sig in i kundens affär och driva den framåt. Därför är det viktigt att förstå, leverera på och ibland utmana kundens KPI:er och samtidigt hela tiden hålla sig ajour med branschens utveckling. Du har stort fokus på datadriva lösningar och rekommendationer. Du ska ha vana av att sätta mål och är ytterst ansvarig för att den totala kundleveransen möter, eller helst överträffar, kundens förväntningar. Du har ett genuint intresse för ledarskap och att coacha människor att utvecklas. Du driver generell verksamhetsförbättring via affärsstrategiska projekt. Som CSD kommer det också krävas att du besitter en förmåga att söka proaktiva och innovativa lösningar på kundens och teamets utmaningar.

Rollbeskrivning:
-I samarbete med kundteamet driver hela iProspects affär med kund
-Personalansvar
-Bidra till verksamhetsförbättring via affärsstrategiska projekt
-Egen kundportfölj bestående av en till två nyckelkunder
-Samarbetar med de övriga systerbyråerna inom Dentsu Aegis Network
-Ansvarar för mer- och uppförsäljning mot kund
-Ansvarar för att överenskommen strategi kommuniceras till kundteamet
-Deltar i pitch
-Ytterst ansvarig för samarbete och dialoger med större kunder
-Agerar Trusted Advisor till kund i alla lägen
-Håller presentationer internt och till kund på regelbunden basis
SEO Specialist Stockholm
Just nu söker vi efter en driven SEO-Specialist till vårt team med minst ett par års erfarenhet av SEO och digital marknadsföring som är redo att ta nästa steg i karriären.

iProspect är företaget för dig som vill jobba med utmanande projekt och kunder inom digital marknadsföring. Vi lägger lika stor vikt på att leverera goda resultat åt våra uppdragsgivare som att ha roligt på vägen och kompetensutveckla våra medarbetare.

VI SÖKER DIG SOM HAR/ÄR:
• Minst ett par års erfarenhet av SEO- inhouse eller på byrå
• Ett stort intresse för digital marknadsföring
• Kommunikativ både i tal och skrift
• Driven och nyfiken på att lära dig nya saker

VI ERBJUDER:
• En spännande och inspirerande arbetsmiljö med trevliga kollegor
• Omväxlande och utmanande uppdrag hos spännande kunder
• Möjligheten att växa både inom ditt specialistområde och inom Dentsu Aegis Network

Om detta låter som något för dig är du varmt välkommen att skicka in CV och personligt brev.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Head of SEO, Vincenza La Starza på vincenza.lastarza@iprospect.com

OM OSS:
iProspect ingår i ett globalt nätverk med kontor över hela världen. Vi är ca 2000 anställda på 50+ marknader som dagligen arbetar med digitala kanaler och tjänster inom SEM, SEO, Social Medier, CRO, Analys och digitala strategier för våra kunders räkning.

Carat, Vizeum, isobar och Posterscope som också ingår i Dentsu Aegiskoncernen sitter i samma byggnad både i Stockholm och Göteborg där ett nära samarbete sker i den totala mediamixen kring kunden, vilket är både praktiskt, utvecklande och effektivt.
Digital Project Manager med SEO-fokus till iProspect, Stockholm
Just nu söker vi en driven Digital Project Manager med SEO-fokus som ska jobba strategiskt med två av iProspects största kunder. Som Digital Project Manager ingår du i vårt drivna SEO-team, där Head of SEO blir din närmaste chef. Du sitter hos kund ca 3 dgr/vecka. Du får möjligheten att skapa dig en bra förståelse för kundernas utmaningar och ständigt utveckla och analysera ditt affärsområde för att skapa goda resultat. Du kommer också få möjligheten att växa både inom ditt specialistområde och inom Dentsu Aegis Network.

Hos din primära kund kommer du få följande erfarenheter:
• Internationell miljö/Internationell koordinering i och med välkänt globalt varumärke.
• Vara med om hur ett stort bolag tar nästa steg i sin digitala transformation i en snabbrörlig miljö.
• Jobba i en matrisorganisation med allt från säljorganisationer och återförsäljare till IT-avdelning och webbyråer.
• Projekt- och resursplanering.
• Samarbeten med kundens övriga byråer.
Digital Specialist till iProspect, Göteborg
Är du på jakt efter en karriär inom digital marknadsföring på en av världens största performancebyråer? Vill du arbeta tillsammans med Google och Bing, på en arbetsplats som är deras främsta globala partner? Drivs du av att ständigt utvecklas i en bransch som aldrig står still och på ett företag som ligger i framkant inom sitt område?

Just nu är vi i full färd att stärka vårt kontor i Göteborg med flera nya experter inom digital media. iProspect Sverige är en av Nordens största byråer inom performance marketing och som digital specialist hos oss kommer du ansvara för att projektleda och driva spets inom SEM och SEO för några av Nordens största varumärken.

Rollen:
Du kommer att ansvara för kunders leverans inom både SEM och SEO. Din uppgift är att upprätthålla en bra förståelse för kundernas affärsmål och därigenom planera, utveckla, analysera, följa upp och förbättra kundernas affär. Du är med i allt från kundbrief till uppföljning och deltar i kund- och teammöten. Du är också delaktig i pitcher och införsäljning av nya uppdrag.

Rollen innefattar även att du löpande håller dig uppdaterad och tar del av trender, utveckling och förändringar som sker i det digitala landskapet. En del resor, främst inom Sverige, kan förekomma.
SEM Specialist till iProspect, Stockholm & Göteborg
Är du på jakt efter en karriär inom digital marknadsföring på en av världens största globala performancebyråer? Vill du arbeta tillsammans med Google och Bing, på en arbetsplats som är deras främsta globala partner? Drivs du av att ständigt utvecklas i en bransch som aldrig står still på ett företag som ligger i framkant inom sitt område?

Vi söker nu en ny stjärna till vårt gäng som kommer ingå i vårt SEM-team. iProspect Sverige har idag ett av Nordens största SEM-team med drygt 30 medarbetare. I rollen som SEM specialist får du ansvara för att projektleda arbetet inom sökannonsering och sökoptimering för några av landets största varumärken såsom Adidas, Diageo, Hilton, Burberry, Gucci och Microsoft.

Din uppgift är att upprätthålla en bra förståelse för kundernas affärsmål och därigenom planera, utveckla, analysera, följa upp och förbättra kundernas sökannonsering. Du är med i allt från kundbrief till uppföljning och deltar i kund- och teammöten. Du är också delaktig i pitcher och införsäljning för nya kunduppdrag. Rollen innefattar även att du löpande håller dig uppdaterad och tar del av trender, utveckling och förändringar som sker i det digitala landskapet och SEM som påverkar kundrelationerna.
Account Director – iProspect, Stockholm och Göteborg
Vi växer och behöver därför ytterligare en Account Director till teamet.
Vi söker en Account Director med känsla för att sätta sig in i kundens affär och driva den framåt. Du ska ha vana av att sätta mål, du är ytterst ansvarig för att den totala kundleveransen möter, eller helst överträffar, kundens förväntningar.
Som Account Director kommer det också krävas att du besitter en förmåga att söka proaktiva och innovativa lösningar på kundens utmaningar.
Rollbeskrivning:
• I samarbete med Account Manager driver Account Director hela iProspects affär med kund
• Samarbetar med de systerbyråerna inom Dentsu Aegis Network
• Ansvarar för mer- och uppförsäljning mot kund
• Ansvarar för att överenskommen strategi kommuniceras till kundteamet
• Deltar i pitch
• Ytterst ansvarig för samarbete och dialoger med större kunder
• Agerar Trusted Advisor till kund i alla lägen
• Håller presentationer internt och till kund på regelbunden basis
Account Manager - iProspect
Titel: Account Manager
Team: Client Management
Placering: Stockholm

Vi växer och behöver därför ytterligare en Account Manager till teamet. Detta är en central roll i teamet. En Account Manager stödjer Account Director i kundhanteringen och strategiframtagning. Denne är också central vad gäller kundsamarbete med systerbyråerna inom Dentsu Aegis Network.

Rollbeskrivning:
• I samarbete med Account Director levererar Account Manager innovativa och kreativa lösningar på kundbriefer
• Arbetar tillsammans med systerbyråerna inom Dentsu Aegis Network för gemensamma kunder
• Projektleder kundens kommunikationsplan innehållande budget och tidsaspekter
• Strävar alltid efter att effektivisera och förbättra samarbete och leverans till kund
• Projektleder teamet och säkerställer leverans mot överenskomna KPI-nivåer
• Säkerställer att specialisterna synkroniserar mellan sina respektive områden
• Deltagande i pitcharbete
• Leder och aansvarar för mindre kunder på egen hand
• Agerar Trusted Advisor till kund i alla lägen
• Slutlig kvalitetssäkring av arbetet innan större leveranser till kunden
• Koordinerar och säkerställer fakturering och betalning för vårt arbete
• Har löpande koll på kundplaner och uppdateringar av desamma
• Håller presentationer internt och till kund på regelbunden basisVi erbjuder dig:
• En heltidstjänst med tillträde snarast
• En väldigt omväxlande roll som ger dig mycket eget ansvar
• En viktig roll inom ett bolag i kraftig tillväxt
• En möjlighet att arbeta med några av Sveriges och världens största varumärken, i en av världens största koncerner inom marknadsföring och kommunikation.
• En möjlighet att hantera team av kollegor, säkra deras leverans och vara spindeln i nätet i samarbetet med kunden.
• En möjlighet till utveckling på iProspect och inom Dentsu Aegis Network.
• En chans att arbeta med det roligaste som finns – digital marknadsföring!

Om iProspect
Vi är företaget inom Dentsu Aegis Network som specialiserar oss på alla aspekter av digital marknadsföring. I koncernen ingår även mediabyråer som Carat och Vizeum, Amnet som gör vår gemensamma programmatiska annonsering åt oss, Isobar som är koncernens digitala fullservicebyrå, Outfox som specialiserar sig på Analytics och Konverteringsoptimering mm. iProspect har idag över 75 personer anställda i Sverige och vi är i ständig och snabb tillväxt. Vi har kontor i både Stockholm och Göteborg, Stockholmskontoret ligger i närheten av Medborgarplatsen på Södermalm. Globalt är vi mer än 5000 anställda på runt 60 marknader över hela världen.
© DENTSU AEGIS NETWORK 2014