DDS, Dentsu Data Services, är specialister och konsulter inom martech, data management, insikt och analys. DDS finns i både Stockholm och Göteborg och erbjuder Dentsu Aegis Network-koncernens kunder holistisk och teknikoberoende konsultation samt skräddarsydda helhetslösningar inom datadriven marknadsföring, insikt och analys.
Web Analytics & Data Intelligence Specialist till DDS, Stockholm
Vi söker nu en driven specialist med stort intresse för data och analys till DDS (Dentsu Data Services). I rollen arbetar du i kundteam med specialister från DDS övriga affärsområden (Audience Insight och Campaign Management). Vi samarbetar för att stödja våra kunder i implementation av mätning, men genomför även löpande analyser och rapportering baserat på data från olika kanaler och mätsystem.

Dina arbetsuppgifter i korthet:
• Ge strategiska rekommendationer på mätningslösningar för digital marknadsföring.
• Implementera mätningslösningar i analysverktyg och Tag Manager men även andra produkter är aktuellt.
• Bibehåll och utveckla ett starkt kunnande kring Googles 360 Suit, Adobe och andra relevanta mätningslösningar.
• Ge insikter och ta fram rekommendationer för att optimera kampanjeffektivitet över hela köpresan.
• Ta fram avancerade rapporter och analysera attribution över kanalgränserna för att öka effektiviteten i mediaköpen.
• Ta fram lösningar för datavisualisering i dashboards, vilket möjliggör för kunder och specialister att följa webbplatsaktivitet och försäljning i realtid.
Senior Insight Manager till DDS, Stockholm & Göteborg
DDS (Dentsu Data Services) är i en väldigt spännande utvecklingsfas och vi söker nu de bästa seniora talangerna på marknaden för att bygga företaget framåt.

Vi söker dig som utifrån stora mängder data vaskar fram agerbara insikter som föder affärsdrivande strategier. Tillsammans genomför vi många typer av undersökningar och analyser och arbetar nära våra uppdragsgivare. Du presenterar djupgående analyser på ett tydligt och inspirerande sätt och utmanar samtidigt våra kunder genom att leverera skarpa analyser som driver deras marknadsarbete framåt.

Som Senior Insight Manager ingår du i vårt kunniga och drivna Audience Insight-team. Vi är ett team som erbjuder en bred produktportfölj inom insikt, analys och undersökningar. Målgruppsinsikter är ditt och vårt expertisområde och vi arbetar med både kvantitativa och kvalitativa analyser – både data från enkäter och från beteendedata - för att bästa sätt få en djup förståelse av konsumenters drivkrafter. Vi säkerställer att kundernas investeringar genererar värde för deras organisationer genom att ta pulsen på det som sker löpande – både varumärkets utveckling, besök till butik och hemsida samt försäljning och konkurrenternas investeringar.

Du kommer att ha en dialog med några av världens och Sveriges största annonsörer och starkaste varumärken kring deras affär, marknadsföring och medieval. Utifrån kundens olika utmaningar så ser du tydligt vad vi kan hjälpa dem med avseende insikter och vilka metoder som ska användas för att nå dit. Till din hjälp har du unga, smarta Insight Executives som vill lära sig mycket av dig. I arbetet ingår också produktutveckling tillsammans med våra systerbolag inom Dentsu Aegis Network - allt för att skapa ett glödande samarbete i alla led!
© DENTSU AEGIS NETWORK 2014