Amnet Trading Desk är en del av Dentsu Aegis Network. Amnet  är skapat för att erbjuda en förstklassig tjänst inom den revolutionerade, teknik-drivna utvecklingen  av digitala medieköp. Vi erbjuder service och expertis inom automatiserade och datadrivna mediestrategier. Amnet använder en gedigen plattform för att kunna annonsera mot rätt målgrupper vid rätt tidpunkt med ett budskap som är relevant för dessa.
Amnet söker Trader till Göteborg!
Till vårt Dentsu kontor i Göteborg söker vi nu en trader. Du kommer bli en del av ett härligt gäng och kommer att jobba nära Vizeum, Carat och Iprospect.

Våra Traders främsta målsättning är att skapa bästa möjliga kampanjresultat med genomtänkta programmatiska köpstrategier, implementation och daglig optimering. På uppdrag av och i nära samarbete med Data driven specialister innefattar Traderns roll framtagande av programmatisk köpstrategi, implementation av kampanj, genomförande, daglig övervakning och optimering samt rapportering.

Ansvarsområden:

* I nära samarbete med teamet, rådge kring val av publicister, format, målgrupper och styrningar för att uppnå högsta möjliga KPI
* Genomförande och köp av kampanjer i DSPer och selfservice system
* Uppladdning av annonser och implementera pixlar
* Hantering samt ta in/extrahera data till/från DMP
* Design och framtagande av strategier inom varierande plattformar (DSPs)
* Daglig analys och optimering utifrån satta KPIer för konstant förbättrat resultat och säkerställa undvikande av underleveranser
* Felsökning och problemlösning
* Uppföljning och rapportering
* Kontinuerlig utveckling och utvärdering av verktyg, system, metoder, publicister och integrationsmöjligheter
* Proaktiv fortbildning genom uppsökande av information, delta på seminarier och medie- och leverantörsmöten
© DENTSU AEGIS NETWORK 2014