Isobar är en kommunikationsbyrå med fötterna djupt rotade i den digitala världen men som också kan traditionell kommunikation. Vår filosofi är rätt enkel; att skapa smart och effektiv kommunikation som involverar människor och teknik; inte bara presenterar ett budskap. Vi gör det med ett team av fyrtiofem medarbetare med olika bakgrund från webb, mobilt, PR och reklam.
Webbutvecklare
Isobar stärker upp sitt team och därför söker vi nu en prestigelös webbutvecklare som står stadigt i så väl frontend- som backendutveckling och vill arbeta i ett dynamiskt klimat där nivån på projekten varierar med både kund och uppdrag. Rollen innebär primärt utveckling men har du även ett gott öga för formgivning är detta en merit. Du kommer arbeta som utvecklare i projektteam tillsammans med bland annat UX-specailister och formgivare. Det kan vara allt från sajter till display-annonser till appar till interaktiva offlinelösningar med mera. Framför oss ser vi en positiv och nyfiken individ som gillar att jobba med webben, både högt och lågt.
ISOBAR SÖKER ART DIRECTOR & COPYWRITER
Vi söker insiktsdrivna kreatörer med digitalt och socialt dna. Idémakare som skapar koncept som bottnar i djup förståelse för människors beteenden, har kulturell relevans och som har en fingertoppskänsla för vilka idéer som brinner till, har pr-värde och i bästa fall sprider sig som löpeld. Kreatörer som vill göra kommunikation som förändrar världen lite. Eller mycket.
© DENTSU AEGIS NETWORK 2014