Dentsu Aegis Network - Innovating the way brands are built! Vi hjälper våra kunder att stärka deras konsumentrelation med hjälp av holistiska och integrerade kommunikationslösningar. Visionen “Innovating the way brands are built” möjliggörs dels tack vare våra medarbetares spetskompetens och dels av vår unika verksamhetsmodell. Tack vare den kan vi erbjuda ett brett spektra av tjänster för våra kunder från en enda källa. Vi söker ständigt efter duktiga, drivna och engagerade personer som kan stärka vårt nätverk och förverkliga ovan, både lokalt och globalt. I gengäld erbjuder vi attraktiva karriärmöjligheter i ett branschledande kommunikationsnätverk. Här bevaras varje enskild individs styrkor och intressen och får plats att komma till sin fulla rätt. I Sverige finns vi med ca 370 medarbetare i Stockholm och Göteborg. Globalt finns vi i fler än 145 länder, världen över.
Business Controller till Dentsu Aegis Network Sverige AB, Stockholm
Vi söker nu en analytisk och kommunikativ Business Controller till avdelningen Commercial Finance inom vårt globala nätverk Dentsu Aegis, med flera marknadsledande varumärken och spännande kunder. Vi befinner oss i en tillväxtfas och har dessutom god lönsamhet och stark framåtanda. Här kan du bidra till utvecklingen samtidigt som du utvecklas tillsammans med organisationen.

Som Business Controller ingår du i vårt lilla men väldigt drivna Commercial Finance team, där Head of Commercial Finance blir din närmaste chef. Du kommer vara dedikerad till Amnet som ingår i Dentsu Aegis och tjänsten präglas av tätt samarbete inom Amnet och med övriga koncernbolag. Du arbetar dagligen proaktivt och handlingskraftigt för att underlätta för organisationen att följa upp affären och bidrar därigenom till förbättrad lönsamhet.

Dina arbetsuppgifter i korthet:

• Analysera och bearbeta data/information.
• Ta fram rapporter/beslutsunderlag.
• Vara bollplank och rådgivare till en eller flera bolagschefer samt övriga beslutsfattare.
• Forecasting och budgetering.
• Regelbunden rapportering till och samarbete med en eller flera bolagschefer.
• Effektivisera och optimera systemstöd samt delta i implementeringen av ett nytt Business Intelligence system.
• Ad-hoc analyser.
© DENTSU AEGIS NETWORK 2014