DDS, Dentsu Data Services, är specialister och konsulter inom martech, data management, insikt och analys. DDS finns i både Stockholm och Göteborg och erbjuder Dentsu Aegis Network-koncernens kunder holistisk och teknikoberoende konsultation samt skräddarsydda helhetslösningar inom datadriven marknadsföring, insikt och analys.
Insight Manager till DDS, Stockholm
DDS (Dentsu Data Services) är i en oerhört spännande utvecklingsfas och vi söker nu de bästa talangerna på marknaden för att bygga företaget framåt.
Är du redo för en ny utmaning?

Vi söker dig som utifrån stora mängder data vaska fram agerbara insikter som föder affärsdrivande strategier. Du ska kunna presentera djupgående analyser på ett tydligt och inspirerande sätt. DDS-teamet Audience Insight genomför många typer av undersökningar och analyser och arbetar nära våra uppdragsgivare med insikter som för deras marknadsföring framåt. Vi är ett team med bred erfarenhet och kompetens inom marknadsföring, media, beteendevetenskap, data och statistik.

Vi är experter på målgruppsinsikter och arbetar med både kvantitativa och kvalitativa analyser. Vi gör djupdykningar i konsumenternas köp- och mediebeteenden. Vi tittar på konkurrenternas satsningar avseende allt från erbjudanden, budskap, budgetar, medieval och målgrupper. Vi säkerställer att kundernas investeringar genererar värde för deras organisationer genom olika typer av ROI-analyser och kvantifierar målsättningar samt räknar fram budgetnivåer.

I arbetet ingår produktutveckling tillsammans med våra systerbolag inom Dentsu Aegis Network, allt för att skapa ett glödande samarbete i alla led.
Web Analytics & Data Intelligence Specialist till DDS, Stockholm
Vi söker nu en driven specialist med stort intresse för data och analys till DDS (Dentsu Data Services). I rollen arbetar du i kundteam med specialister från DDS övriga affärsområden (Audience Insight och Campaign Management). Vi samarbetar för att stödja våra kunder i implementation av mätning, men genomför även löpande analyser och rapportering baserat på data från olika kanaler och mätsystem.

Dina arbetsuppgifter i korthet:
• Ge strategiska rekommendationer på mätningslösningar för digital marknadsföring.
• Implementera mätningslösningar i analysverktyg och Tag Manager men även andra produkter är aktuellt.
• Bibehåll och utveckla ett starkt kunnande kring Googles 360 Suit, Adobe och andra relevanta mätningslösningar.
• Ge insikter och ta fram rekommendationer för att optimera kampanjeffektivitet över hela köpresan.
• Ta fram avancerade rapporter och analysera attribution över kanalgränserna för att öka effektiviteten i mediaköpen.
• Ta fram lösningar för datavisualisering i dashboards, vilket möjliggör för kunder och specialister att följa webbplatsaktivitet och försäljning i realtid.
Senior Insight Manager till DDS - Dentsu Data Services Audience Insight team
Vi söker dig som utifrån stora mängder data kan ta fram agerbara insikter som föder affärsdrivande strategier. Du ska kunna presentera djupgående analyser på ett tydligt och inspirerande sätt. Du utmanar våra kunder och levererar skarpa analyser som driver deras marknadsarbete framåt. Du är innovativ och brinner för produktutveckling.

DDS Audience Insight erbjuder en bred produktportfölj inom insikt, analys och undersökningar. Vi är experter på målgruppsinsikter och arbetar både med kvalitativa och kvantitativa analyser i en mängd datakällor – både data från enkäter och från beteendedata - för att bästa sätt få en djup förståelse av konsumenters drivkrafter. Vi säkerställer att kundernas investeringar genererar värde för deras organisationer genom att ta pulsen på det som sker löpande – både varumärkets utveckling, besök till butik och hemsida samt försäljning och konkurrenternas investeringar.

DDS Audience Insight är ett team på ca 13 personer med bred erfarenhet och kompetens inom data, statistik, marknadsföring, media och beteendevetenskap. Vi skapar insikter i nära samarbete med våra uppdragsgivare och systerbyråers strateger och projektledare, allt för att skapa ett glödande samarbete i alla led.
© DENTSU AEGIS NETWORK 2014