Carat menar att det aldrig varit mer spännande att jobba med media och kommunikation än just nu! Idag är medieplattformarna platser för skapande, utbyte, dialog och transaktioner av varor och tjänster. Carat är mediebyrån som vill leda utvecklingen av medias nya roll för konsumenter och företag – för såväl köpta som ägda/egna och förtjänade/sociala media
Account Director till CARAT Stockholm
Vad gör en Account Director? Arbetet består i att leda och utveckla flera stora kunduppdrag - såväl starka svenska varumärken som internationella - att vara en konsult i kommunikation, media och marknadsföring och att utveckla nya tankar och idéer som driver våra kunders affär framåt. Projektledning av arbetsgrupper med strategiska experter och kreativa mediespecialister, utveckling och implementering av kommunikationsstrategier och att säkerställa hög kvalitet i arbete och service. I ansvaret ligger också att bygga starka relationer med alla Carats partners, såväl med uppdragsgivare som med leverantörer, kollegor och våra systerbolag inom Dentsu Aegis Network, allt för att skapa ett glödande samarbete i alla led. För oss är stort driv, strategiskt tänkande, en obotlig nyfikenhet och en glödande proaktivitet nyckeln till framgång
Carat söker Digital Specialist
Som Digital Specialist på Carat arbetar du som rådgivare till våra kunder inom digitala medier. Du skall ha hög förståelse för vilken roll digitala medier har i ett övergripande kommunikationssyfte och kan ta fram en rekommendation som möter detta. Här finns också krav på ett kreativt tänkande och förmåga att presentera och utbilda våra kunder. I tjänsten behövs det att du håller dig kontinuerligt uppdaterad om marknaden, har ett genuint intresse för kommunikation och alltid vill leverera på högsta nivå utifrån kundens resultat. I tjänsten förväntas du att ta fram strategier, planera, administrera, förhandla, optimera och följa upp kampanjer i digitala medier.
Account manager till Carat Stockholm
Vi bygger Sveriges bästa byrå – vill du vara med?

Carat är en av världens ledande mediebyråer. Vi ingår i globala Dentsu Aegis Network som erbjuder en unik helhet av kommunikationslösningar. Vi har spetskompetens inom både affärsplanering, mediestrategier och integrerad kommunikation. En central del av vår affär är att ta fram strategiska konsumentinsikter, utifrån vilka vi sedan skapar både marknads- och mediestrategier för våra uppdragsgivare. Till vårt kontor vid Medborgarplatsen i Stockholm söker vi nu en ny kollega till vårt Client Service team i Stockholm.

Vad gör en Account Manager?

En Account Manager arbetar tillsammans med en strategisk Account Director på våra större kunder och tar utifrån strategiska rekommendationer fram detaljerade medieplaner. Man deltar i diskussioner om mediestrategier och medieval och ansvarar för implementering av kampanjer, bokningsdeadlines, materialdeadlines och materialspecifikationer. Man har visst eget kundansvar och arbetar då självständigt med att driva och utveckla sådana uppdrag. I ansvaret ligger också att bygga starka relationer med alla Carats partners, såväl med uppdragsgivare som med leverantörer, reklambyråer och undersökningsbolag som med arbetskollegor och våra systerbolag inom Dentsu Aegis Network - allt för att skapa ett glödande samarbete i alla led. För oss är en obotlig nyfikenhet och en glödande proaktivitet nyckeln till framgång!
Carat söker Social Specialist
Som Social Specialist är du rådgivare och medieköpare för Carats kunder inom sociala medier. Vi är stolta över att jobba med några av Sverige och världens finaste varumärken som Arla, IKEA, H&M, Mastercard, Adidas, TUI och Coca Cola.

Du har hög förståelse för vilken roll sociala medier har i ett övergripande kommunikationssyfte och kan ta fram en rekommendation som möter detta. I tjänsten behöver du hålla dig kontinuerligt uppdaterad om marknaden inom sociala medier, ha ett genuint intresse för kommunikation och alltid leverera på högsta nivå utifrån kundens resultat. Här finns förväntningar på ett kreativt tänkande och retorisk förmåga att presentera, utbilda och inspirera våra kunder. I tjänsten förväntas du ta fram köpstrategier och rekommendationer inom sociala medier som Facebook, Instagram, Snapchat och proaktivt driva (kanal- och innehålls-strategier) tillsammans med specialister inom Dentsu Aegis. Du genomför köp i self service system, optimerar, följer upp och analyserar våra kunders aktiviteter i sociala medier.
Carat söker erfaren Broadcast Planner/Specialist
Som Broadcast Specialist på Carat arbetar du som rådgivare/planerare till våra kunder inom TV, bio, webb-TV och i viss mån radio. Du skall ha hög förståelse för vilken roll TV har i ett övergripande kommunikationssyfte och kan ta fram en rekommendation som möter detta. Här finns också krav på ett kreativt tänkande och förmåga att presentera och utbilda våra kunder. I tjänsten förväntas du att planera, administrera, förhandla och optimera kampanjer i både linjära och digitala media. Möjligtvis arbetar du idag på en mediebyrå eller ett mediehus där TV/webb-TV/bio är en central del av verksamheten. Du innehar mycket goda kunskaper inom medieplanering och verktyg.
Carat söker Technical Campaign Manager i Stockholm eller Göteborg
På Carat utmanar vi våra kunder i den digitala transformationen i en allt snabbare och föränderlig omvärld. Vi jobbar idag med fantastiska varumärken som t.ex. Coca-Cola, TUI, H&M, Arla, Synoptik, Viking Line, Mastercard. Vi är idag ca 60 medarbetare i Stockholm och Göteborg med mål att bli den bästa byrån inom digitalt, strategi och trading. Vi brinner för vår personal och investerar i deras framtid. Vi tillhandahåller hängiven kompetens- och karriärutveckling och utvecklingsplanering, såväl som möjligheten att arbeta runtom i världen.

Som Technical Campaign Manager på Carat har du en nyckelroll i våra kundteam och arbetar tätt ihop med digitala specialister. Arbetet innebär en självständig roll med stort eget ansvar, samtidigt som du ingår i ett större team och bra samarbete förväntas.
Carat söker Online Video Manager
Som Online Video Manager på Carat ansvarar du för att driva och utveckla Carats satsning inom Rörlig Bild. Du skall ha hög förståelse för vilken roll Online Video har i ett övergripande kommunikationssyfte och kan ta fram en rekommendation och strategi som möter detta. Här finns också krav på ett kreativt tänkande och förmåga att presentera och utbilda våra kunder. I tjänsten förväntas du att planera, förhandla och optimera kampanjer i både linjära och digitala media.
© DENTSU AEGIS NETWORK 2014