Amnet Trading Desk är en del av Dentsu Aegis Network. Amnet  är skapat för att erbjuda en förstklassig tjänst inom den revolutionerade, teknik-drivna utvecklingen  av digitala medieköp. Vi erbjuder service och expertis inom automatiserade och datadrivna mediestrategier. Amnet använder en gedigen plattform för att kunna annonsera mot rätt målgrupper vid rätt tidpunkt med ett budskap som är relevant för dessa.
Social Media Buyer sökes till Stockholm eller Göteborg
Amnet är helhetsleverantör inom programmatiska medieköp och konsultation vilket i dagsläget innefattar display, online video, mobilt och sociala medier.
Amnets kunder är idag byråer inom Dentsu Aegis Network.

Arbetsuppgifter:
Som Social Media buyer på Amnet har du en nyckelroll inom hela Dentsu Aegis Network och arbetar tätt ihop med digitala specialister på byråerna som ingår i Dentsus Nätverk. Du arbetar som kampanjkoordinator och säkerställer leveranser för våra socialkampanjer.
Arbetet innebär en självständig roll med stort eget ansvar, samtidigt som du ingår i ett större team och bra samarbete förväntas. I rollen finns en förväntan om proaktiva initiativ för att förbättra våra arbetssätt och framför allt automatisera dessa och skapa affärsnytta för våra kunder.

Ansvarsområden:
• Du är medieköpare för Dentsus kunder inom sociala medier, Facebook, Instagram, Youtube, Snapchat, LinkedIn samt Twitter. I rollen behöver du hålla dig kontinuerligt uppdaterad om marknaden inom sociala medier.
• Ansvara för att verkställa digitala kampanjer och dess leveranser i den tekniska implementeringen.
• Tredjepartsmätning som DCM (Doubleclick), Adform och Sizmek.
• Implementation och framtagning av FB-pixlar.
• Teknisk monitorering och optimering av pågående aktiviteter.
• Framtagning av statistikrapporter och säkerställa rapportering av data till dashboards.
© DENTSU AEGIS NETWORK 2014